Målstyrning med GoalEnvision


Målstyrning som fungerar. Vi hjälper små och medelstora företag etablera en verkningsfull styrning och nå sina mål.  GoalEnvision modellen motiverar, engagerar och underlättar.

 


Målstyrning med GoalEnvision

En ledares uppgift är att leda verksamheten framåt genom att utveckla processer och människor. En oerhört viktigt del i detta arbete är att ange och förankra mål och strategier och se till att verksamheten på effektivast möjliga sätt kan arbeta mot dessa mål.

Vi har 20 års erfarenhet av att hjälpa ledare utveckla sin målstyrning och genomföra sin strategi. Vår unika egenutvecklade modell med tillhörande systemstöd baseras på många års dokumenterat praktiskt arbete med ledningsgrupper i små och medelstora företag, samt akademisk förankring i forskning. Läs mer om målstyrning i vår blogg

Vi har hjälpt ett stort antal företag och organisationer att etablera och utveckla sin målstyrning.  Vi tillför den metodik och rådgivning som behövs för att hjälpa organisationer nå sina kort- och långsiktiga mål med bestående resultat och kvalitet.

Vi anpassar vår konsultinsats efter er verklighet.  Läs mer om våra tjänster och erbjudande nedan:

GoalEnvision.com

GoalEnvision är affärsplanering för en ny tid
Läs mer

Ledningsstöd