Förändringsledning eller projektledning?Förutsättningar för att skapa lyckade förändringar - säkerställ både sak- och personeffekt

Strategisk förändring, omorganisation, förändring i produktion- och/ eller marknadsmix, en fusion eller enbart en förbättringsinsats av mindre sort. Oavsett vad ni står inför, brukar all form av förändringsarbete innebära en utmaning. Det som är gemensamt är att allt det som du som chef företar dig för att föra din organisation eller team framåt, faller inom ramen för två kategorier:

Den första kräver en planering på pappret, ”sakeffekt ”, och det andra kräver en beteendeförändring, ”personeffekt”.

Vi hjälper våra kunder att initiera, planera och genomföra projekt och förändringar. Viktiga framgångsfaktorer för en effektiv och varaktig förändring är ta hänsyn till olika behov ur såväl ett individ- som strukturperspektiv.  Mycket är också vunnet med en erfaren projektledare med kompetens och förståelse för både mjuka och hårda aspekter. Sist men inte minst,  har man stor hjälp av en välfungerande projektmodell. Låter det krångligt och svårt? Det behöver det inte vara. Eller saknar ni tid och kraft för att driva och genomföra projekten som ni så väl vet att ni borde?  Våra konsulter hjälper er gärna.

Säkerställ effektvitet i genomförandet och bestående effekter.

Om ni behöver genomföra en förändring eller ett projekt och behöver förstärkning ska ni vända er till oss för effektivt konsultstöd.

Våra konsulter har lång och gedigen erfarenhet av att driva projekt. Med sin breda kompetens och förståelse för såväl person- som sakeffekt har de vad som krävs för att hjälpa er säkerställa både effektivitet och varaktighet.

 

‹ Till Ledarskap