Karin Öljemark

Karin Öljemark

karin@lexeq.se

Karin är en mycket uppskattad konsult och framgångscoach. Hennes pedagogiska förmåga är hög att förmedla metoder för framgång och prestation hjälper hennes kunder att nå insikter som lockar fram deras bästa jag.

Hon har 20 års erfarenhet av coaching med inriktning på grupp- och ledarskapsutveckling. Karin är orädd och lyhörd när det gäller att möta människor där de är och anpassa metodik och kommunikation för bästa möjliga utveckling.

Karin utgår ifrån att människor både kan och vill utvecklas, och med ett karismatiskt och coachande förhållningssätt får hon dem att gå från ord till handling. Hon arbetar med rollförståelse och beteendeanalyser för att skapa högpresterande team och ledare.

Karins drivkraft är att skapa förståelse, förenkla och förtydliga för hur man som chef och ledare kan få sig själv och sina medarbetare att både prestera mer och samtidigt må bättre. Hon drivs av att påverka och brinner för sina kunders utveckling.

Om du vill veta mer om hur du tar fram den fulla potentialen i dig och din grupp skall du kontakta Karin på karin@lexeq.se

‹ Tillbaka till alla konsulter