Ska du göra en grupputvecklingsinsats i år skall du göra en GDQ med Karin Öljemark

Känner du dig säker på att ditt ledarskap går i takt med din grupps fasutveckling? Vet du förresten vilken fas ni befinner er i? Hur effektiva och produktiva ni är? Är du dessutom säker på att alla i gruppen har en gemensam målbild?

Det kan vara lätt att luras att tro att en grupp som inte har konflikter är välfungerande. Så enkelt är det tyvärr inte. Det finns fler och mycket intressanta aspekter på en grupps effektivitet och produktivitet. Detta fångas upp i en GDQ-mätning.

Vi rekommenderar därför att ni gör en grupputvecklingsinsats med GDQ och en dags workshop med Karin Öljemark.

GDQ är ett oerhört välfungerande och angenämt verktyg som ger er svar på vad ni skall prioritera för att bli ännu bättre. Ni går ifrån workshopen med en handlingsplan och en betydligt mer gemensam bild av nuläge och börläge.

Du som chef får en bild av vad du kanske måste göra mer av, mindre av eller fortsätta med.

Sagt om Karin: 

”Dagen överträffade mina förväntningar, jag har gjort det här tidigare och det var inte alls lika bra. Karin har både inlevelse och passion för det hon gör, vilket gör att hon har en förmåga att beröra människor.”

”Karin satte verkligen huvudet på spiken. Vi var tre tjejer och elva killar och hon lyckades fängsla oss alla. Det här har verkligen lyft mig, jag är imponerad.”

”Karin är en fantastiskt bra konsult. Ett riktigt proffs med stort engagemang och energi”